06 - 28 633 564 info@sffp.nl

BEDRIJFSFINANCIERING

Een bedrijfsfinanciering regelen? SFFP verzorgt voor u een investerings- en financieringsplan, de financieringsaanvraag en beoordeelt het aanbod van de financier.

Wanneer u een bedrijfsfinanciering nodig heeft, dan stapt u bijna automatisch rechtstreeks naar uw bank. Maar een goede voorbereiding is een must voor het regelen van een bedrijfsfinanciering met passende tarieven en condities. U krijgt doorgaans maar één kans om uw onderneming goed te presenteren bij een financier.

SFFP kent de mogelijkheden en onmogelijkheden en bekijkt samen met u wat u precies nodig heeft, wat bij uw bedrijf past, maar ook wat bij uzelf past. Dit wordt verwerkt in een professioneel financieringsmemorandum ten behoeve van uw bankier of andere financier.

SFFP regelt de zaken graag grondig. Nadat uw investerings- en financieringsplan gereed is, kan SFFP ook de financieringsaanvraag voor u regelen. Deze financieringsaanvraag bevat alle voor de financier relevante informatie. Vanzelfsprekend worden vervolgens de condities, tarieven en zekerheden die de financier stelt beoordeeld. Tarieven zijn daarbij lang niet altijd doorslaggevend. SFFP beoordeelt of uw bedrijfsfinanciering ook op lange termijn gunstig is.

Meer weten over bedrijfsfinancieringen?

Wilt u meer weten over de expertise van SFFP op het gebied van bedrijfsfinancieringen?

Wilt u meer weten? Bel voor een vrijblijvende afspraak: 06-28633564.